Om oss

Tack alla glada och vänliga kunder som kommit in till salongen i flygstaden, jag har nu flyttat min verksamhet till en liten mysig salong i stenhuggeriet. Ni är välkommna in gamla som nya kunder för alla typer av behandlingar och personlig service och konsultation!!! 
 

Här på salongen kan ni komma in och få råd angående produkter samt styling

Vi arbetar med ett märke som heter dusy både inom försäljning och egna produkter som vi arbetar med. Dusy är ett märke som funnits sedan 1954 i europa och bygger på hållbara resultat samt silkeslent hår och fria från ppd.
Vi har även försäljning av det fantastika märket Orofluido från kontinenten som där man känner magin från de väldoftande oljorna argtan, cyperos och linfröolja som är skonsamma mot håret och ger mycket glans och är utredande med en doft av amber och vanilj.

Nyhet
 Isabella Löwengrips senaste serie har vi fått äran att köpa in, det är en serie som bygger på svensk tillverkning med produkter som är helt fria från parabener, lite extra vardagslyx för alla kvinnor, med en doft av vanilj och kokos samt apple and lemongrass. vi har allt från hårvård till ansiktsvård i denna serie.